G L A S S
Jul 27  G L A S S
Skriven Av den | under Vardag


Man ska verkligen inte underskatta en hederlig skål med iskall glass en fuktig och varm dag som denna!Det kändes verkligen som en skänk från ovan. Hela jag svalkades av från insidan och ut. 

 

Ska jag vara ärlig så orkar jag ingenting i detta vädret just nu. Alldeles för kvavt för min smak. Jag ligger mest i soffan med golvfläkten på och packar väskan mellan varven. Nu bär det av till Turkiet imorgon och där är ju så klart ännu varmare. Men de har säkerligen en annan luftfuktighet och där kommer man ligga vid pool och hav, med nya vyer och intryck och framförallt bara njuta av att man är på semester. Jag har aldrig tyckt det varit lika charmigt att bada i hav och pool hemma i Sverige. Jag får inte alls samma känsla. Det blir inte riktigt avkoppling för mig. Jag måste komma iväg, känna att jag är helt anonym och bara insupa nya atmosfärer. Jag gillar upplevelsen i sig.

Men nu kanske jag går och fyller på skålen med glass igen. En sån paket är tyvärr alldeles för lätt att tömma.....på egen hand;) Farligt!

Ha det gott!


 


[kommentera]