TROPISKA TONER
Skriven Av den | under Vardag


Försöker stanna kvar lite i den turkiska resebubblan, trots att man nu är hemma och inväntar jobbstart om 2 dagar.Men man har ju många goda minnen att bära med sig ett tag framöver.Kände för färgrika bilder idag. Färger som gör en glad:-) Det kan behövas i ett kvavt Sverige. 

Idag har jag levererat bröllopsbilderna som jag tog i början av sommaren. Och vilken tur att brudparet blev nöjda och glada. De var så vackra och hade ett mycket personligt och intimt bröllop hemma i sin trädgård. Så nu kan jag pusta ut ett tag och vara lite extra glad över att de blev nöjda med bilderna:)Själv har jag fått en seg förkylning som inte riktigt vill braka loss. Därav min trötthet. Sen finns det ju tyvärr en risk att jag råkat få gluten i mig under resan, trots att alla försökte vara noggranna. Men det kan ju ha varit pommes, som kanske friterats med annat. Ja, inte lätt att veta. Men det har huggt till lite i öronen och småkliat i halsen, så idag blev det förkylningste på färsk ingefära, honung och citron. Hoppas det hjälper något!Ja, här går min fina baby i ett soligt och varmt Side och försöker skydda sin hand. Vilken otur. Men nu börjar såren läka fint!:) Skönt det!

Hoppas ni har haft en fin fredag! Verkar som att de flesta äter lite kräftor ikväll. Själv är jag ingen skaldjursfantast. Så det blev lasagnen från igår istället.

Ha en fin kväll alla! Kram på er!
 


[kommentera]