Hej...
Feb 22  Hej...
Skriven Av den | under Allmänt


Nej, nu vet jag inte vad som händer! Mina inlägg vägrar att sparas och sparas endast slumpmässigt! Iman får kolla upp det där asså! Det håller inte!;)
Men i alla fall........det blev lite kvicka foton genom fönstret idag. Dock möttes jag av en snorkall vind och stängde lika snabbt igen! Men det är ju ljusare i alla fall. Sen skrev jag någonting om att det är jag som blivit den fotogalna här hemma och att Iman var den som initierade fotografi för mig, på allvar. Det var i Wien, som han tryckte upp en Canon EOS 300 i famnen på mig och då väcktes den gnista, som säkerligen legat gömd i flera år. 

Här är ett av mina första fotografier, på frihand utan stativ, vilket inte är så lätt i mörker! Jag blev stolt och Iman blev nog lite avis;) Inte illa pinkat, för att vara ett av mina första. Och sen har det bara fortsatt.........Och jag vill förtydliga att det är på manuellt läge och inte auto. Jag har aldrig fotat auto!Ja ja, det blir ett kort inlägg. Ganska tjåligt att behöva skriva om samma inlägg 4 ggr, för att tekniken väljer att leva sitt eget lilla liv. 

Ni får ha en fin söndag alla! Kram!
 


[kommentera]