Solig katt på balkong!
Skriven Av den | under Vardag


God morgon!Tidig morgon för mig som vanligt. Alltid givet efter arbetsveckan, oavsett hur sent jag lägger mig. Men några extra koppar kaffe och bara vetskapen om att det är lördag, underlättar ju avsevärt. 

Fina kissen, älskar solen! Här på balkongen. Jag har ALLTID ett övervakande öga på kissen. Vi bor ju på våning nio och fönsterna på balkongen står endast på glänt. Men sen är ju kissen också väldigt försiktig av sig, men man vet ju aldrig...

Fick i alla fall precis ett ryck och dammsög äntligen hela lägenheten. Skönt nät det är gjort. Som dammet har en tendens att samla sig fort. Och kissekatten har nu istället intagit viloposition inne i soffan. Kanske solen blev för varm.

Imorgon ska jag prova seans i grupp för första gången och lite annat smått och gott. Wish me luck! På måndag blir det hastigt ändrade planer och jag åker då till Skåne, istället för till jobb och stannar några dagar! 

Idag ska jag bara njuta av solen, sambon och kissen. Ta mig en promenad men först en kaffe till. Har köpt hem ingredienser till Leilas bounty bars, så kanske blir några såna senare idag. De såg så himla goda ut. 

Hoppas ni får en skön dag i dag, oavsett hur den ser ut. 

Kram på er! <3 
 


[kommentera]