Det lilla gör mycket...
Skriven Av den | under Vardag


Har länge känt ett behov av mer grönska i hemmet och har länge velat ha amplar i makramé. Tycker det är så enkelt och fint!Så jag hittade ett par fina från Ellos till en rimlig peng:) Det lilla gör så himla mycket och det börjar mer och mer kännas som en liten oas här hemma. Det är ju så viktigt att man trivs där man bor, att man kan få lov att känna total avkoppling. Det behöver jag i alla fall!

Igår blev det mysigt kel med katten med. Han är ju så himla fin. Nu testar vi Gourmet ett tag, istället för sheba. Han börjar bli en finsmakare...haha..Den andra ampeln hamnade i sovrummet. Hoppas den kommer att få tillräckligt med ljus där den hänger.

Igår fastnade vi framför Anne with an E på Netflix. Så himla, himla bra. Vi maratontittade till kl tolv på natten och kul att även Iman fastnade. Det är ju en ny variant på Anne på Grönkulla. Men som vanligt, alldeles för få säsonger;) Nu väntar vi bara på nästa. Det är så många serier jag inväntar, bla Bloodline och Stranger things! När kommer dem???

Så idag vaknade jag runt halv 9. Väldigt skönt. Dricker mitt morgonkaffe. Testar faktiskt coops egna mörkrost. Riktigt gott och över förväntan!

Vi får se vad dagen har att bjuda på. Lite matlådor inför veckan blir det och att litet krafttag kring VV. Denna veckan har blivit slarvig, även om jag inte svävat ut helt. Men dags att strama åt lite och återta kontrollen.

Önskar er alla en skön söndag!

Kram på er!


 


[kommentera]