...det var längesen....
Skriven Av den | under Vardag


Hej vänner! Det var längesen! Händer väldigt mycket nu, så bloggen är inte prio. 


Kom hem igår efter 4 dagar i Skåne och efter 4 timmars skumpande på Snälltåget. Inte så ryggvänliga säten, men man fascineras ju av det här gamla och fina tåget! Och det är ju lite speciellt att sitta i en kupé med fem andra i fyra timmar:)Bistron var väldigt varm, så jag kikade mest in för att se den fina inredningen. MUMS!! Gjorde världens godaste jordgubbstårta hemma hos mamma och pappa. Syrran med familj kom över på middag och den slukades i ett nafs. Med hemmagjord vaniljkräm och ett lager jordgubbsgrädde! Blir så himla sugen just NU!!! Annars var det väldigt fint i Skåne och att besöka familjen.

Sen hem till dessa två yrväder;)Idag har jag fått undan damm, bytt lakan i sängen, en tvätt är på G och katten ligger fortfarande under soffan efter dammsugningen. Inte favvoleksaken! Men sen tror jag han har det svalt därunder. Det är varm idag och fläkten går flitigt här hemma. Iman är en på filminspelning och han vill att jag kommer sen. Har skickat mig inträdespass, men får se om jag ens blir insläppt;)) Det är så lång väntan mellan inspelningarna idag, så han ville ha sällskap. Det kan man ju förstå. Jag ger det ett försök.

Och idag är det ju Mors Dag <3 Grattis till min kära och bästa mamma!!! I min värld, så är det mors dag VARJE dag!! <3Hoppas ni alla mår fint! Kram på er! 

Förresten, måste köpa lite nya blomster till balkongen. Min lavendel är stendöd efter Skåneresan. Iman bah "men måste den ha vatten"...haha....ehh..jaaaaaaa

 


[kommentera]