Hej på er!
Jun 3  Hej på er!
Skriven Av den | under Vardag
Ja, denna bloggen..vad ska jag göra med den?! Jag funderar fortfarande och har gjort från start. Jag gillar den på ett eget lite speciellt sätt. Men bloggen blir svår att förhålla sig till, när det är mycket som händer och svajar i livet, saker utanför ens påverkan. Jag är ju inte en person som kan låtsas, lägga locket på, sopa under mattan och sanningen är att det är en ganska svår tid, med sjukdomar, sjukdomar, sjukdomar. Men samtidigt finns det många fina ljusglimtar i min vardag, som jag försöker fokusera på. Livet har jag fått bryta ner i väldigt små, små steg just nu och det mår jag bäst av. Jag uppskattar för fullt en lugn hemmakväll, en promenad i den lummiga skogen här utanför, massor kel med katten, samtal med fina familjen, fina vänner och fina kollegor, massor av mys med sambon, lite foto med kameran, många och starka koppar med kaffe, regnet, solen och vinden. Och just nu har jag fyra dagars ledighet, trots att jag har häcken full på jobbet. Och det känns gött! En kompis från Skåne är också i Stockholm och det blir en liten date med henne imorgon. Ska bli riktigt trevligt! Barndomsvänner är alltid speciellt!

 

Midsommar närmar sig, sommarsemestern närmar sig och jag har inte alltför många planer. Jag längtar dock efter mycket mer frihet och flexibilitet i min vardag. Jag vill kunna vara ledig ett par månader då och då, kunna pausa mycket oftare från vardagen än vad jag gör idag och inte bara under röda dagar och sommarsemestrar. Man lever ju bara detta livet EN gång. What's the point? U tell me? Kanske är det därför som jag ännu inte har barn, livspusslet har aldrig landat i ett familjepussel och jag går ständigt med en känsla av att jag ska göra någonting annat, att min tid kommer att krävas någon annanstans. Ja, vad vet jag. Vem vet vad som händer. Jag kan inte förutspå framtiden och väl är väl det:)

 

Idag har jag gått två sköna promenader, varit på Hemköp och handlat, kollat på SKAM och Bloodline. Har varit trött och hängig, så har unnat mig att slappa med. Ni får ha det så fint, här blir det kyckling ikväll.

 

Hej!
 


[kommentera]