Helg och denna jävla terror......
Skriven Av den | under Vardag


Orkar inte ens kommentera denna grymma terror! Och ändå gör jag det....Ren och skär ondska! På tv säger dem "keep calm and carry on". Ja, men snälla!! Vi berörs! Trött på sk experter som sitter i tv-rutan och säger att vi inte ska låta oss nedslås, att vi måste leva som vanligt och att att terrordåd utförda av framförallt 1 person, är omöjlig att förutse. Men i detta fall var det 3 personer?! Och ändå inget som kunde förhindras! Nu måste världen ta ett krafttag mot terrorn! Jag blir liksom förbannad!!!!! Samtidigt säger de att vi ska vara vaksamma, tänka sig för, ha ögon i nacken och ha ett säkerhetstänk! Det är INTE att leva på som vanligt!! Gör ert jobb!

Jag FATTAR väl att livet fortsätter, att det måste levas, men hur ser vår säkerhet ut egentligen och vad görs för att bekämpa denna ondska!? SÄPO visste tex om terroristen i Stockholm, blivit förvarnad osv och vi har många som gömmer sig efter utvisningsbeslut. Landet har INGEN koll! Det är den verkligheten vi har att förhålla oss till. Jag ska snart börja gå med kniv och vapen, om det är en sån här vardag jag ska röra mig i i fortsättningen! Jag går inte med på detta längre!!!

Men, nu ska jag göra som de säger på tv, skaka av mig detta, låtsas som ingenting har hänt och hålla en härlig lördag!! :-) Sååå skööönt.....yeah right!! Vakna! Vi är påverkade vare sig vi vill eller ej!

Vi hörs! 

Kram och kärlek!
 


[kommentera]