...huvudet ovanför vattenytan...
Skriven Av den | under Vardag


Go' kväll medmänniskor!...befinner mig i en fasligt snurrig och stressig fas, där det mesta börjar hopa sig! Eftersom jag har mycket privat och tappade jobbtempot under min alltför långa sjukfrånvaro, så ligger jag fortfarande "back" och det känns som att jag med nöd och näppe precis är ovanför vattenytan och kippar efter luft. Jag får i alla fall luft, men något måste hända. Jag måste börja dra i handbromsen. Det viktigaste av allt är att jag inte klandrar mig själv. Jag har bestämt mig för att vara väldigt snäll mot mig själv, eftersom det som händer i min värld just nu är utanför min påverkan och kan inte klandras för det. Selfcompassion kommer jag att köra stenhårt med framöver! S-E-L-F-C-O-M-P-A-S-S-I-O-N ! ! ! !

Jag känner just nu att jag behöver

- Stillhet

- Tid för eftertänksamhet

- Reflektion över var jag befinner mig och vart jag vill hän

- Större frihet över min tillvaro

- Umgås mer med mina nära och kära

- Mer kravlöshet och mindre prestation

- Och bara få vara

Tänk vad såna "basic" saker, kan vara svårt att uppnå i verkligheten, i den stressiga vardagen.

Men jag har hopp, det är ju det sista som överger en:)

Lite seriöst inlägg kanske, men nej fan....livet är svårt på många sätt nu och jag har börjat rannsaka min omgivning ännu mer och försöker bli bättre på att sålla bort energitjuvar. Och nej, jag vill inte skriva alla detaljer i bloggen. Ni skulle tröttna halvvägs och samtidigt kan jag inte låtsas...svår balansgång.

Men för att vara så där klämkäck i slutet, så har jag ju även maaaaaasssssor av saker som jag är tacksam över! Det i kombo med hoppet, kommer att bli succé!

I just know it!

Tack för mig för ikväll!

Kram
 


[kommentera]