Everything changes....
Skriven Av den | under Vardag


"Everything changes
Nothing stays the same
Like Footprints in the Mud"Idag firar vi hela åtta år tillsammans! Och tänk vad tiden går. Man blir ju nästan trött på sig själv, att man alltid återkommer till den meningen, men det är ju så. Vart tar tiden vägen egentligen? För mig känns den som att den fullkomligt springer iväg och jag vet inte alltid vart. Men väl är väl det kanske. När man var liten, tyckte man alltid att den gick för sakta. Kanske för att allt var så nytt då, allt var spännande, roligt, exalterande osv.  Idag har man ju ändå upplevt ganska mycket och det krävs lite mer för att man ska känna det där pirret i magen och den stora nyfikenheten. Visst smyger den sig på ibland, men absolut inte som när man var en liten glött. Det kan man faktiskt sakna!

Så vart vill jag komma med detta...ingen aning...haha...antar att dessa åtta år med fina Iman också sprungit iväg och där vi har upplevt ofantligt mycket tillsammans, både upp- och nedgångar och är ändå så tacksam för att vi har respekten och nyfikenheten kvar. Alla som känner Iman vet ju att han är lite crazy, på sitt eget lilla speciella sätt;) och det är nog det som gör att nyfikenheten inte dör ut. Vem är han liksom? Undrar fortfarande? Jag vet dock att han är väldigt godhjärtad, omtänksam, snäll och envis:) Precis som det ska vara. Och idag ska jag dra med honom på en 2 timmar lång biofilm, som handlar om romantik och dramatik de luxe. Vi får se om han står ut:)

Ni får ha en skön lördag alla. Imorse vaknade jag av att vi inte hade något vatten...akut läcka någonstans...ohh my...alltid nåt.

Kram på er!
 


[kommentera]