TACK!
Jun 18  TACK!
Skriven Av den | under Vardag


Så oändligt mycket kärlek vi fick igår på vår 8-årsdag, från alla håll och kanter!Ett stort TACK till er alla! Det finns ju ingenting bättre än kärleken och vi hade en väldigt mysig dag igår, med bio och god mat och sen mys hemma tillsammans med katten och jordgubbar. Och väldigt soligt och varm hade vi med. Vad mer kan man begära!

Därför får det bli en gammal vinterbild med ;)Vi har nu hängt med varandra i både vått och torrt, i upp- och nedgångar och det har varit både utmanande och helt fantastiskt. Nu ska vi bara fortsätta att vandra vidare med varandra och se vad för skoj som väntar oss härnäst!

Vi är ju väldigt olika, men väldigt lika och det har säkert förbryllat många på vägen, inklusive mig själv stundtals. Hur kan det funka, när du är morgonmänniska och Iman är kvällsmänniska osv? Ypperligt faktiskt! Eftersom jag älskar min morgontid, som är min egen-tid, så vill jag helst vara i mitt eget sällskap. Snarare att jag tycker det nu ska kännas märkligt när Iman ska gå upp ännu tidigare än mig pga nytt jobb. Det stressar min morgontid lite hahaha!! Sen är vi ju båda väldigt självständiga, samtidigt som vi har ett stort behov av varandra och kanske har vi lyckats hitta en rimlig balansgång där. 

Jag kommer ihåg en gammal kollega som sa till mig, under mitt och Imans första år tillsammans, efter att jag hade lagt på luren med Iman och sagt "jag älskar dig" "puss" osv......så säger hon - "Ja, det märks att ni är i början av er relation! Det där med alla gullisnutt ord till varandra kommer att dö ut Isabella! Bara vänta och se"...OCH mer fel kunde hon inte ha!!! Vi pratar precis likadant till varandra efter 8 år. Det är väl tråkigt med människor, som måste överföra sin bitterhet på andra. Please, ta tag i ditt liv iställer för att förpesta andras! Och jag minns den dagen som igår och hur jag redan då tänkte..."stackars människa, redan så bitter och fy fan vad fel du har" haha!

Nej, men åter till min söndag. Det är fortfarande strålande sol och supervarmt. Jag ska nog ta en liten promenix och sen bara lite småfix inför veckan och det ska bli så härligt med midsommar nästa helg...vi har inga planer ännu. Vi får se! Allt kan hända!

Önskar er en riktigt härlig söndag!!

Puss & Kram  

 


[kommentera]