En hotellnatt...
Skriven Av den | under Vardag


Nu var det läge för en hotellnatt i Stockholm, tyckte vi båda. Så, så fick det bli.Det blev Mornington i city. Ok hotell, men för att vara 4-stjärningt så får de nog lägga på ett kol avseende servicekänsla, för att göra de där stjärnorna rättvisa. Vad är det med Sverige och Service? Eller kanske Stockholm och Service?! I don´t know! Funderar dock på att bli en sk service-kritiker;) det skulle vara något. Bo runt på en massa hotell och gå på en massa restaurangen, enbart för att studera den svenska servicen från ett glutenfritt perspektiv då. Ja, det ska jag nog faktiskt satsa på!Men återigen tänker jag inte på mig, utan långväga turiset som vill spendera en härlig semesterperiod in Sweden. Det var incheckningen som tog tid, inget leende och ingen allmän info om frukost osv....totalt inne i sin egen bubbla och kort som avmagnetiserades heeeela tiden, men utöver det så var det ett ok hotell. Små bekävma rum, böcker överallt och har förstått att det hålls en del författarkvällar på hotellet. Men en långsam incheckning, påverkade inte vår glädje i alla fall. 

Vi begav oss sedan till Ciao Ciao Grande och jag åt världens största glutenfria pizza, som hette Isabella!!:) Med soltorkade tomater och vitlök. Mums!Mitt fina hjärta!! <3 <3 <3 

Det var en väldigt mysig restaurang. Gott vin, skulle dock kunna köpa 3 flaskor motsvarande priset för ett glas, men what the heck...man ska ju unna sig!Sen staplade vi vidare i natten...på Östermalm! Inte mina hoods och verkligen överskattat, men kul att uppleva. Tog tre minuter att gå förbi "där det händer", men jag är ju så nyfiken och vill gärna uppleva olika delar av staden, så jag välkomnar nya saker iaf en gång. Jag fick dock en sån innerlig önskan att plocka in en bit av Skärholmen in i Stureområdet...det hade blivit en mycket intressant mix:-) tror niinte?:)

Vi satt väldigt länge vid frukostbuffén idag, närmare 2,5 timmar. Så mysigt! Sen checkade vi ut vid 12, åkte inom Forex för att växla pengar och sen hem till kissen, som saknat oss massor. Men han har nog även passat på att leva rövare...haha...mina skor låg huller om buller, klösbrädan på sniskan och mattan i sovrummet helt igenskrynklad. Då vet man att kissen varit på jaktrunda bland dammtussarna.

Hoppas ni mår fint! Kram Kram 

PS: Måste tillägga att de hade en egen glutenfri hörna på frukosten, med bröd och flingor, vilket var toppen. Fanns även egen brödrost och eget smör. Plussar på betyget! Samt gott kaffe!!
 


[kommentera]