Sista packningen och sen mot hettan!
Skriven Av den | under Vardag


Tycker alltid det är svårt att veta vad man ska resa i för kläder, när landet man ska till har 40-graders värme. Det gäller att tänka lite smart och samtidigt praktiskt och inte överpacka heller, för den delen.Nu är jag ju bara iväg i 4 dagar och jag tar den lite mindre resväskan, men kamerapackningen ska ju också med, så det får gå i handbagaget tillsammans med en bra bok, vatten, sjal, solfjäder (haha), sandaler, lite smink, frukt osv...Det här med att resa ensam, har tydligen blivit väldigt populärt & trendigt och brukar tydligen kallas för Egotripping. Skyscanner har nämligen gjort en undersökning bland oss svenskar och den visar att hela 73% har rest själva någon gång, framför allt på city- och aktivitetsresor. Många vill få avkoppling,  känna självständigheten, inte behöva kompromissa och samtidigt lära känna sig själv lite bättre. 

Jag har ju rest sjäv tidigare, men aldrig varit helt själv på resmålet. I Istanbul träffade jag en vän som redan bodde där, samt när jag var i Rimini och sen har det ju mest blivit resor med sambon och han skulle egentligen ha följt med, men var istället tvungen att jobba, så jag tänkte att jag  reser själv denna gången och det ska bli spännande:)

Vem vet om jag får mersmak? Finns många ställen jag vill resa till och det är inte alltid det faller sig så att man kan resa med andra. Vi har alla olika behov och olika kalendrar och varför vänta. 

Så imorgon blir det Rom för min del. Sista packningen ska göras och sen bär det iväg imorgonförmiddag. Alltid kul med ett litet äventyr;)

Hoppas ni alla mår fint i den svenska sommar"värmen"!

KRAM


 


[kommentera]