Senaste...
Aug 26  Senaste...
Skriven Av den | under Vardag
Hallå bloggen! Bloggen som just nu känns lite bitterljuv. Vad ska jag fylla den med? Vad vill jag dela med mig av? När ska den uppdateras, mobilanpassas och upprustas? När ska den få lite nytt liv? Och NÄR ska jag bli bättre på att ta med mig kameran i vardagen? Många frågor en solig lördagsmorgon. Och inga svar finns tillgängliga för tillfället, men de kommer väl i rättan tid! 

Veckan har handlat om jobb och att försöka stå ut med glutenskador i tarmen och en begynnande förkylning. Jag har märkt att mina förkylningar sätter sig på "hjärnan" på något märkligt sätt. De gör mig yrslig och det trycker i både öron och bihålor och det lossnar liksom inte, samt att jag blir väldigt stel i nacken. Inga bra tecken väl?? Och fortfarande så krampar magen lite och är väldigt känslig. Blir även extra känslig mot laktos när jag har fått gluten i mig, vilket jag totalt glömmer bort, förren det är försent. Fan alltså, funkar inte magen funkar inget!! Slår ju ut allt. Det tröstande i det hela är ju att man vet att det är övergående, men när man är mitt uppe i det, så undrar man om det någonsin kommer gå över.

Men solen skiner i Stockholm idag och jag gillar verkligen krispigheten i luften. Mår totalt kass i klibbigt och kvavt väder. Vi har en övernattning på ett slott som väntar oss ikväll...tack Expedia för den kupongen....men innan dess ska jag försöka ta en liten promenad trots tröttheten och magkramperna. Sen ser jag fram emot Skåne i September och att få träffa mina älskade föräldrar!!! Pappas favorit är just nu jordgubbstårta när jag kommer, så det får det bli! Jag har även passat på att boka klipp &färg/sling eftersom priserna i Skåne är brutalt mycket mer humanare än i Stockholm. Är det vettigt att betala 700 kr för att klippa topparna??!!????? Så nu googlar jag ombre-bilder, eftersom jag vill liva upp min lilla ombre som finns kvar. 

Jag önskar er en fin, fin lördag gott folk!! Stor KRAM till er alla!

<3 

 


[kommentera]