En natt på slottet.........
Skriven Av den | under Vardag


Jodå, då vart det en natt på Åkeshofs slott!:) Vi sov i en liten flygel vid sidan av huvudbyggnaden och upplevelse i sin helhet var väl sådär. Hade det inte varit för att vi fick natten i princip gratis via kupong frå Expedia (för att de klöddat med mina pengar), så hade jag nog aldrig lagt 1000 spänn. Det trista var att själva huvudbyggnaden var abonnerad och den fick man inte vara i och frukostbuffén var väldigt liten och det glutenfria brödet var torrt som fnöske, men utöver det så hade vi det mysigt tillsammans och det var ju huvudsaken! Vi åt på mysig restaurang på Gamla Stan och ett miljöombyte är alltid uppfriskande. Så jag tänker att jag levererar lite bilder på raken här nu:)

En morgontrött Iman i morgonsolen <3  Vi brukar ta såna här avstickare mellan varven, för vardagen kan ibland komma lite för mycket emellan och oftast har vi alltid roligt tillsammans och det uppskattar vi båda!

Bilderna är från omgivningarna omkring, samt från en lite koloni som fanns i närheten.Det fanns ju inte så mycket matställen i närheten, så vi turistade i Gamla Stan och slog oss ner på Agaton. Väldigt mysigt, god mat och ganska dyrt, men ändå värt det. Och utcheckningen var ganska tidig idag, så vi begav oss precis när Trädgårdsmarknanden skulle sätta igång. Jag är glad att jag tog min canon med mig. Min fina kära vän. Den ska få följa med oftare! Nu går både tvätt- och diskmaskin varma här och kissen blev superglad när vi steg innanför dörren idag och vi ska bara chilla hela dagen. Ska fortsätta kolla på min serie, sen fixa lite käk och bara hålla en lugn söndag.

Hoppas ni mår finfint!! Stor kram


 


[kommentera]