Från pappas rum...
Skriven Av den | under Vardag


Jag har ju åkt ganska ofta till Skåne den senaste tiden och det har sina anledningar. Min pappa har tyvärr blivit sjuk och man får passa på att ta tillvara på varje stund tillsammans.Men jag vill inte gå in så mycket närmare på sjukdomen, utan istället visa vad som pryder väggarna i pappas rum, samt lite detaljer. Han är ganska cool;) och så länge jag kan minnas så har han alltid spelat dragspel under hela min uppväxt, samt både akustisk och elgitarr. Nu har jag ärvt den akustiska, men jag kan tyvärr inte spela. Jag får väl göra något åt det där så småningom:)

Smög runt lite på pappas rum förförra gången jag var hemma och fångade lite detaljer. Alltid roligt att ha och det speglar ju en del utav honom också så klart, vem han är och vad han gillar.Jag tror jag börjar förstå varför jag gillar Paris, Frankrike, musettemusik osv....;)

Utöver Beatles, så är pappa även en stor Rolling Stone-fan!!

Tyvärr sätter pappas hälsa stopp för honom och kan inte spela några instrument idag, men jag vet att han lyssnar massor på sin favoritmusik på spotify och lyssnar på radio.Och här är papsen för en herrans massa år sen, inne på syrrans tonårsrum..haha...det är syrran i bild och kan väl ha varit 13-14 år här.Cool, cool, cool...

Nä, hörrni...ville bara ge er en liten bild över min fina paps. Nu ska jag dra mig ut på en promenad i höstsolen!

Önskar er en fantastisk lördag! Kram 


[kommentera]