Söndagens lunk...
Skriven Av den | under Vardag


Hej!Hur mår ni? Här är det förhållandevis bra, även om det egentigen inte är så himla superbra. Min kraft går verkligen inte till bloggen just nu, men det är precis så det ska vara, när man har en väldigt nära anhörig som är mycket, mycket sjuk. Dock kan bloggen vara en liten distraktion mitt i det hela och det är jag tacksam för!

Min fina baby från igår! Jag är så glad och tacksam för att jag ha honom i mitt liv och för alla andra i min närhet, som är så fina och ger energi.Trots omständigheterna, så behöver man skingra tankarna och igår var vi på Johanna Sjödins årliga vernissage på Galleri Puckeln på Södermalm. Har ni vägarna förbi, så är det väl värt ett besök. Johanna är en så otroligt begåvad konstnär och hennes verk hänger kvar ända till den 8 november!Johanna i egen hög person! En så himla fin människa! Ni vet såna människor som ger energi <3 

"Ur askan in i Elden" - nedan! En av mina favoriter! Den är kraftfull och kaxig!Bästa vännerna!

En väldigt lyckad dag och kväll. Vi stack ut och käkade efteråt och drack en massa gott och det var himla trevligt. 

Nu ska strax kesolasagnen ut från ugnen och sen blir det nog några avsnitt till av Stranger things! Hhuuu!! Se den!! Annars idag har jag äntligen beställt nytt minne och ny hårddisk till min stationära dator från Webhallen. Den funkar ju inte just nu och det är inte alls lika inspirerande att sitta och jobba med sina bilder från laptopen, men det går ju i nödfall. Men nu äntligen blev det gjort och sen får min dataspecialist här hemma hjälpa mig med att installera och uppdatera hela skiten, rent ut sagt!

Ni får ha en skön kväll hörrni....själv önskar jag att jag kunde få trycka lite på pausknappen i ett par veckor, med tanke på allt...känner att jag skulle behöva sortera lite i tankarna, men samtidigt har jag ju dragit ner några växlar, sänkt kraven på mig själv och verkligen funderat en extra gång över vad som ger energi och inte bara tar! Det hjälper!:-)

Kram på er!


 


[kommentera]