Tiden!
Nov 11  Tiden!
Skriven Av den | under Vardag


Tiden, som vi ofta benämner som en vara som vi vill ha så mycket mer av..det blir nästa ett mantra..."om man bara hade lite mer tid" osv...då ska jag göra detta & detta & detta...


...och ofta kanske vi pratar om tiden, som något som vi ständigt är på jakt efter och JUST NU är tiden oerhört viktigt för mig i många bemärkelser! Så jag är oerhört glad över att jag förhoppningsvis kommer att kunna göra en liten förändring i vardagen och få lite mer av den varan. Att bara få andas ut lite, hämta upp mig själv och komma ifatt mina tankar. Tid är så oerhört värdefullt för mig just nu och jag ser exempelvis väldigt mycket fram emot SKÅNE på torsdag och att få träffa min kära pappa och familj! Jag hoppas att han orkar fram tills dess <3 Det var ett fantastiskt väder i förmiddags och jag var ju bara tvungen att ta mig ut till ett vindstilla Pampas. Det var så himla vackert! Jag är väldigt väderpåverkad och kan nästan bli tårfylld av vackra vyer, regnsmatter mot rutan, sol i ögat och vind i håret. Det söker mig på något vis. Men lika orolig kan jag bli vid tunga gråa dagar, där "lampan" aldrig tänds. Ja, dessa tunga dagar tampas vi ju alla med ibland.

Men idag är det lördag, vilket är väldigt skönt. Och jag ser fram emot Så mycket bättre ikväll. Annars försöker jag fortfarande kika efter rätt saker på Webhallen, till min stationära dator, så den kan komma igång igen och så att även jag kan komma igång igen med att redigera mina bilder på mitt sätt. I den första beställningen jag gjorde hade vissa produkter utgått, så nu letar vi vidare. Självklar hjälper Iman mig i detta.

Ni får ha det gott. Måste kela lite med kissekatten, så han blir sådär löjligt glad och springer runt i lägenheten här;)

På återseende
 


[kommentera]