Hej igen.....
Nov 25  Hej igen.....
Skriven Av den | under Vardag


Då var jag här igen och tittar inom lite kort!Oftast står det helt stilla i skallen varje gång jag loggar in nuförtiden, för det är så väldigt mycket som händer just nu och allt vill jag inte skriva om. Det händer både roliga och mindre roliga saker. Att hålla på att förlora en förälder, är inget man kan beskriva med några meningar på en blogg. Sorgen/hoppet/förtvivlan blir liksom en del utav dig och tillslut så har gränserna suddats ut och det är istället något man ständigt lever i. Och att förklara för sin omgivning hur man ibland egentligen känner och mår, är totalt omöjligt, eftersom omgivningen kan inte veta, om man själv inte varit där. Och även om man har varit där, så reagerar vi olika och vi sörjer olika. Och det är ju totalt ok! Varje vecka har vi tex en så kallad Må-runda på jobbet under våra gruppmöten. Den börjar sticka mig alltmer i ögonen, den påminner mig och saker som jag försöker hålla på avstånd, för att jag ska kunna klara av mitt jobb mitt i allt detta. Den rundan börjar kännas alltmer som ett hån. Och även om det inte förväntas att man ska berätta och analysera djupgående, så börjar den bli ganska irriterande. Samtidigt är det ju bara en liten del i det hela, men den påminner en om att man ännu en gång måste sucka ut "Njaee...ni vet ju läget...det är sådär..bla bla bla". Så hädanefter blir mina svar strikt arbetsrelaterade. Men som sagt...ingen menar något illa...ingen förväntar sig ett speciellt svar....men för mig sticker den i ögonen. Sen blir rundan överlag oftast ytlig. Så är det ju. Så vad är syftet? Jag antar att den kan uppfylla sitt syfte, när man ör överhopad med jobb, när man är överstressad pga sin arbetssituation och måste få ventilera detta. Då kan den ju vara ganska framgångsrik. Men jag ska inte fastna där. Det är vad det är! 

Men jag har i alla fall bestämt mig för att gå ner i arbetstid och arbeta 80% i ett par månader och vara ledig 1 dag i veckan. Och det ska bli ofantligt skönt. En dag extra i veckan gör väldigt mycket och den tiden ska jag utnyttja väl....till själavård helt enkelt. Ska börja ta tag i motionen och hälsan och garanterat börja fotografera mer. Som jag har SAKNAT att fotografetar med min canon, använda mina olika objektiv och filter och att bara få leka lite med kameran. 

Annars i dag är det ju som sagt lördag och helg, vilket känns oerhört skönt. Det blir nog till att ta fram lite ljustakar och stjärnor idag. 

Önskar er en fin helg! Kram på er!
 


[kommentera]