HALLÅ
Dec 8  HALLÅ
Skriven Av den | under Vardag


HallåMår ni bra? Igår hände något konstigt med min nacke. Blev bara ondare och ondare och idag kunde jag knappt röra på huvudet, så jag får snällt stanna hemma och vila idag. Är det inte det ena, så är det fan det andra. Men jag hänger inte läpp för det! Ibland är det ingen idé att fajtas emot...det som händer det händer....och nu vill nacken ha lite ont, så fine...ha det då. Mig biter det inte på;)

Annars en ganska annorlunda vecka, med trevligt julbord med jobbet och sen även trivseldag med brunch, julmarknad och Fotografiska. Mycket trevligt! idag fredag...som var tänkt att spendera på kontoret för att få undanröjt en del..men det får vänta tills på måndag...blir istället en lugn dag hemma, för att kurera och återställas. No worries!

Imorgon har faktiskt jag och min fina baby bokat julbord i Gamla Stan för bara oss två. Det ska bli så himla mysigt och vi får väl hoppas på att nacken har piggnat till tills imorgonkväll. Och nästa helg blir det Polen med fina Anna och sen är det jul. Som tiden tuffar på. Tur man är ledig i mellandagarna. 

I helgen ska jag försöka rasta kameran lite. Det börjar bli dags. Och till nästa år ska jag köpa de där datadelarna som fattas till den stationära, så jag kan komma igång lite mer på riktigt igen. Nu lever den datorn sitt eget lilla liv, minnet är slut osv....och sen kanske inventera mina fotoprylar och se vad jag egentligen har. Eller rättare sagt, jag har en del, men börja använda det jag har:) Skillnad!

Jag önskar er en fin fredag. Kram kram 


 


[kommentera]