Julbordsfiasko!
Dec 10  Julbordsfiasko!
Skriven Av den | under Vardag


Vilket F I A S K O.........när vi för EN gångs skull ska unna oss ett riktigt mysigt julbord ute på tu man hand, så blir det skit. Vilken besvikelse. Jag säger bara...gå aldrig till trevalv i Gamla Stan. Det är mest fejk och dålig serivce och ofräsh mat. De marknadsförde väldigt härligt, med bilder på valven där man skulle få sitta osv. Jag blir mest irriterad när jag tänker på det, men vill få det ur mig. För det första fick vi inte sitta nere i valven , för det var fullt....därav att vi hade förbokat?!? Döööhhöööö....så vi fick ta första bästa plats vid utgången, där dörren öppnades och stängdes hela tiden. Det var bara så himla ojuligt och omysigt, på alla sätt. Maten var rester!! Torrt och med bismak. Inte fräscht och inte mycket för 500 kr/p!!!! Musiken var för hög och bara stressade. Varken jag eller Iman är människor som brukar klaga på mat. När jag tänker efter, har det aldrig någonsin hänt under våra 8 år tillsammans, så igår var första gången. När vi försynt försökte uttrycka vår besvikelse och frågade efter lite rabatt...för det var definitivt inte värt priset....så blev han aggressiv, högröd i ansiktet, sket totalt i andra gästers njutning utan tog hellre en argumentation öppet. Pinsamt! NOLL service! Obehagligt ställe! Det räcker inte att ha klätt in sin restaurang med en massa skimrande julljus, om det finns noll servicekänsla. Usch!! I denna stund saknade jag SKÅNE och de mysiga världshusen! I går var ett exempel på baksidan av Stockholm. Arroganta och penningkåta rovdjur!!!!!!!!...och igår orkade jag inte ta någon fajt! Var redan trött och förkyld. Vi betalade skiten, men jag kommer aldrig någonsin boka ett julbord igen. Antar att detta är nackdelen med stora städer....det är ett jäkla myller av allting och det tar en himla massa tid att hitta guldkornen bland skiten. Ja ja...otur för oss bara! Vi hade njutit 100 gånger mer av ett julbord hemma, som vi brukar fixa till varje år. Får se om det blir något sånt idag. Jag kommer dock att maila dem idag, för vi fick inte det vi bokade!! Men vi hänger inte läpp....vi har varit med om värre....men man blir bara så less och besviken. Det är jul liksom och det finns ingen christmasspirit! sorgligt att se hur kallt det har blivit! Hade en lång diskussion med Iman sen, om "vart tar mänskligheten vägen" osv......vi landade i att allt har säkerligen en mening.....

Kvällens höjdpunkt var väl på tunnelbanan hem, när en Stockholmare för första gången började prata spontant med mig om fotografi, då han såg min kamera. Han var trevlig! 

Annars idag sov jag till kl 10:30!!!!!! Händer aldrig! Jag är trött och behövde sömn antar jag. Det blir bara mys hemma idag och en snabb vända till Coop och eventuellt att jag fixar lite julbord hemma. Vi får se!

Asså...att sova så här länge är inte min grej...haha....klockan är redan 12:30....när den nu brukar vara typ 08.30. Allt blir bakvänt:)

Men men.....ni får ha en mysig söndag! 

Kram på er!
 


[kommentera]