...dagarna emellan....
Skriven Av den | under Vardag


Nu känner jag att jag vill ha undan granen och allt som har med julen att göra. Iman vill dock ha kvar granen ett tag till, så jag får väl ge mig på den punkten, men för övrigt vill jag städa bort allt och få inte lite fräscha och våriga inslag. Nu är det ju mellandagar och jag är ledig. Det är både skönt och lite rastlöst, för jag måste skingra tankarna ibland, så igår tog jag mig till biografen. Det var väldigt mysigt. Jag ger filmen 3 av 5 solar. Ser ut som det börjar bli dags för ett nytt mobilskal;) men näää...gillar det jag har.

Hittade även en glutenfri macka på starbucks:) Satt fint innan bion.Solen skiner i Stockholm idag och jag ska passa på att ta en frisk promenad och sen ska jag baka mitt glutenfria bröd. Det var så längesen. Det man köper smakar inte bra i längden, plus att det är för sött.

Annars är det många tankar som går runt. Snart nytt år och jag känner att jag snart måste påbörja någonting nytt. Har alltid en längtan efter att lära mig något nytt och utvecklas. Kan inte bara harva på i samma alldeles för länge. Men vilken riktning ska man ta?! Det är frågan! Vi får se!

Önskar er en fin dag! Kram
 


[kommentera]