Komma igång!
Dec 28  Komma igång!
Skriven Av den | under Vardag


Det börjar bli dags att komma lite iordning nu, känns det som!(bilden är ett par nygifta i Paris 2015)

Efter det senaste tuffa året, månaderna, veckorna och timmarna, så börjar jag smått känna att jag, på riktigt med hjärtat, välkomnar ett nytt år! Jag älskar nystarter, men de känns inte lika omvälvande som bara för några år sedan eller som när man var en liten glött. Men livet drabbas oss alla, förr eller senare, på olika sätt och jag vill mest tro att alla prövningar kommer att stärka mig ännu mer. De kommer endast att få mig att fokusera ännu mer på saker som jag vill och inte bara på det som jag bör. Jag känner nästan ännu mer än tidigare, att det är min plikt att leva livet, nu när inte pappa kan längre! Självklart är dessa känslor inte konstanta, utan pendlar väldigt i sorgen, men det är viktigt att ha ett fokus att falla tillbaka på, när livet blir skört. Att leva livet och göra det jag vill!

Jag vet ju garanterat att jag vill fotografera mer och göra fler resor till olika platser, få känna ny inspiration, nya kulturer och nya omgivningar. Så nästa år fortsätter jag mitt sparande, för att kunne förverkliga en del saker så småningom. Jag kommer inte köpa en pinal till hemmet. Behöver verkligen ingenting. Det skulle i så fall vara om något väldigt nödvändigt skulle gå sönder! 

Men det jag ska kosta på mig, utöver resor och upplevelser, är en förnyelse av mitt gymkort på 24seven. Jag tänkte faktiskt gå dit redan imorgon och fixa nytt medlemsskap. Även om gym inte är den roligaste träningen, så är den väldigt välgörande för kroppen om man ska hålla i längden, samt att jag gillar att träna efter mina egna tider och eget schema. Utöver det kommer jag att gå mycket mer på yoga under 2018.

Inte några världsomvälvande mål, men resor, upplevelser, fotografering, gym & yoga, hälsofokus överlag, klingar jäkligt rätt för mig, samt att självklart umgås med nära och kära och kissekatten. Och jag fyller ju bannemej 40 år nästa år! Ännu viktigare då, att tänka över hur kropp och knopp mår. Man har ju märkt att kroppen svarar lite långsammare, än tidigare;)

Så 2018 blir ännu mer att fortsätta fokusera på det som är utvecklande och inte stagnerande!

Det ser jag fram emot!

KRAM 


[kommentera]