Lite lördagsbilder!
Skriven Av den | under Vardag


Kom i säng sent igår, för vi tittade på Titanic. Vilken oerhört mäktig, bra och sorglig film. Så bra storfilmer görs inte nuförtiden. Tycker det är lite trist. Kvalitén på filmer försämras. Tur att man då kan kolla på gamla godingar! Ja, nu har jag jobbat i tre dagar och det räckte för att både spänningshuvudvärk och nackvärk skulle komma tillbaka. Jag har aldrig någonsin fått en sån värk i nacken förut och sist jag hade det var det tre dagar innan min julledighet. Och det kom tillbaka direkt jag kom till jobbet igen....hhhmmmm...inget gott tecken. Så gymmet kunde jag glömma imorse. Fick istället ta mig ut på en promenad i ett kyligt och soligt Stockholm idag. Det var faktiskt väldigt vackert.

Men asså, vad pysslar denna kvinnan med?! I samma veva som jag konstaterar hur kallt vädret är idag, kollar i appen och den visar minus 4 grader och jag känner mig nöjd med att jag tog den varma kappan idag, så ser jag kvinnan i bikini..haha...Hon fick publik och gick ner i vattnet utan att röra en min, som om vi vore mitt i sommaren. Jisses!Ja, sen plaskade hon runt ett tag och jag var gladare än någonsin att jag hade min fejkade päls;)

Nackvärken har släppt något, men vett i fasen vad det är. Kanske får börja unna mig massage, men är det inflammation så är ingen bra idé, samt att massage i Stockholm är så jävla överdrivet dyrt så det är skrattretande. Men jag hoppas på att vara ännu bättre imorgon.

Ska jag vara ärlig, så var det inte helt kul att komma tillbaka till jobbet. Efter allt som har hänt, så är inte motivationen på topp och tankarna kretsar kring pappa, som aldrig kommer att komma tillbaka igen. Det är en oerhört stor sorg, när man vågar tänka på det och när man inser, att så är fallet! Jag tänker mycket på familjen och livet i allmänhet just nu. Men promenaden piggade upp och jag fokuserar även på de väldigt små tingen i vardagen, de som ljusar upp tillvaron. Det är väl tur att man kan uppskatta dem!

Nu måste vi ha någonting att äta snart och ikväll tänkte jag ge mig på grönsakdipp. Det har blivit alldeles för ycket choklad under ledigheten Men gott var det :)

Kram på er!
 


[kommentera]