SPARADISET
Jan 14  SPARADISET
Skriven Av den | under Vardag


Vet ni vad! Jag har aldrig någonsin varit på spa eller fått en spabehandling och det har inte varit pga att jag inte har velat unna mig eller för att jag inte har kunnat, utan det har helt enkelt inte lockat mig så mycket. (Bilden tagen på Kreta)

För jag har tänkt att det egentligen inte är så mycket som ingår i priset. Det är inträde, morgonrock, bastu, pool osv och jag har tänkt...ja, men då kan jag ju lika bra gå till badhuset för halva summan eller ta en meditativ promenad med kameran och få samma avslappnande känsla. Sen tror jag att det också kan bero på att jag hoppade in som massör ibland på ett spa i Skåne för en herrans massa år sedan och det var stressigare än vad man trodde. Så då lockade spa ännu mindre! Men det här med behandling är ju annorlunda, än bara ett inträde och sen "klara dig själv". Det är ju inget man kan göra på sig själv och samtidigt vara totalt avslappnad. Så jag råkade klicka in mig på ett Let's deal-pris på Sparadiset Västermalm och där hittade jag en sk lyxbehandling för halva priset, med bodyscrub, helkroppsmassage, ansiktskur och skalpmassage 60 min. Behandlingen heter Morrocan Beauty Ritual:) och jag tänkte att det är ju perfekt att pyssla med detta på den dagen jag är tjänstledig. 

Så nu i veckan som kommer, ska jag unna mig detta! Vi får se om det är något att hänga i granen, men med 1000 kr rabatt så kan jag överleva oavsett;)

Kram
 


[kommentera]