Bilder från förr - FAMILJEN!
Skriven Av den | under Vardag


Godmorgon! Det är fortfarande väldigt förkylt här. När jag trodde det skulle bli bättre, blev det värre. What to do liksom?...Men man får ta saker och ting med ro. Inte mer att göra. Men äntligen funkar min stationära igen. Jag var tvungen att köpa ny hårddisk och nytt minne och sen fixade Iman resten, dock stöter man alltid på problem efter en massa uppdateringar, men det löser killen på vägen;)

Jag var ju så klart sugen på att surfa in på mina gamla album, har ju tusentals bilder, huller om buller tyvärr, men dessa äldra familjebilder med retrolook går ju aldrig ur sin tid och det finaste är ju att jag har scannat in på min fina, älskade pappa <3 <3 <3 Ovan papsen och storasyrran!Pappa i Cannes på Honeymoon :-)Papsen i köket! Glad och belåten! Saknar dig!!!!
Mina älskade föräldrar!Storasyrran och jag, läser saga:)Lilla, luriga jag;)Lilla, luriga och ståtliga papsen!Fina mamma! <3 Fina mormor, som ung lady ;)Ståtliga morfar, som ung...i kriget dessvärre....Min starka och fina gammelmormor, som fick fly finska vinterkriget med en liten babymormor! Är så glad för min starka gener och med dessa starka, fina kvinnor som förbilder och heroiska och kraftfulla män!! Power!! ...och till sist jag i bästisens stökiga tonårsrum! Det var tider det!:-)

TÄNK vad bilder bär med sig minnen! De är ju oersättliga och går inte att jämföra i värde med superdyrt porslin, dyr inredning och annat överdrivet dyrt för sin kvalité!

Att skapa goda minnen i alla dess former, att ha goda relationer, att uppskatta det man har, att minska sitt hungriga ego, att visa medmänsklighet och värme, att stänga ute giftiga energitjuvar, att välkomna in öppna, icke-dömande och energigivande människor, som accepterar dig precis som du är, men som ändå kan utmana dig till att ständigt bli bättre, är lärdomar som jag alltid vetat varit viktiga, men som har förstärkts i känslan, sedan pappa gick bort. Det skär i hjärtat när jag ser hur vissa familjer behandlar varandra, när trasiga relationer tar överhanden och skapar klyftor, som jag vet att dem senare i livet kommer att ångra sig så in i helsikes vassen! Vi måste svälja vår stolthet, komma ur våra offerkoftor, ge mer av oss själva och börja SE, med alla sinnen, vad som EGENTLIGEN är viktigt här i livet!!

Okej?

Jag ska fortsätta mitt tillfrisknande från den aggressiva förkylning. På menyn står det:

Te
C-vitamin
Frukt
Vila
Vätska 
&
Alvedon


Kram på er!


 


[kommentera]