Skyndar långsamt...
Skriven Av den | under Vardag


Godmorgon!Startar dagen med en suddig selfie. Kameran på iphone 5s suuuuger. Värdelös. Kameran på 4:an var mycket, massor bättre. De har försökt göra ett tappert försök att höja ljusljuskänsligheten i 5:an, så du ska kunna ta i sämre ljus, vilket bara har resulterat i att bilden ist blir brusigare och antingen för ljus eller för mörk. Inget mellanläge, som fanns i 4:an. I don't like. Men skitsamma, det är lördag och i Stockholm är det just nu grått. Undrar om solen ska titta fam idag? Min kropp har börjat skrika efter ljus och ljumma vindar och lite mer värme. Jag brukar inte riktigt känna av det så här mycket, men samtidigt har jag oftast rest utomlands vid denna årstiden och vi har inget inbokat i år, förrän i juni. Och det är ju ett tag tills dess. Men snälla, 15 plusgrader hade räckt just nu. Få gå ut och ta en promenad, utan halsduk, raggsockar och mössa. Det hade varit gött.

Annars så har jag typ 1000 tankar som snurrar på en och samma gång just nu. I need to move on. Komma vidare i livet på många plan! Kropp och sinne skriker efter utveckling, nya miljöer, nya lärdomar, ny utveckling MEN som titeln säger, så ska jag skynda långsamt. Återta min hälsa är nr 1 i första hand. Låta sorgen ta sin tid. Allt kommer att falla på plats, när det är meningen. Det är vad jag är övertygad om!  Och nästa vecka blir det en tripp till Skåne. Det är första gången sedan pappas begravning och det känns liksom oundvikligt att inte åka ner. Det är en viktigt del i det hela. Samtidigt ska man leva på som "vanligt" här i Stockholm, men samtidigt är det lika viktigt att besöka rötterna, minnena och inte fly. Aldrig fly! Det är destruktivt! Men lika viktigt att inte fastna och ha en blick framåt. Ni hör ju....det är fasen inte lätt att vara människa. Man ska balansera livet som en j**kla jonglör och cirkusartist! OCH det är DÄRFÖR jag tar till fantastisk Yinyoga! Jag gjorde bla en position som heter Snigeln och jag har värsta träningsvärken i brösryggen, där skitspänningarna sitter. Och detta efter 5 minuter!! Det gör nytta, men man får se upp se upp så nacke och rygg inte kommer till skada i den positionen. Ta det varsamt och känn in!

Vi har nu sett Bad Moms1 & 2 och min nya förebild är definitivt Kathryn Hahn!! Men hur befriande är inte hon! Haha! Jäkligt befriande skulle jag säga! Så skönt okorrekt!

Ha en fin lördag!


 


[kommentera]