Helg återigen!
Mar 24  Helg återigen!
Skriven Av den | under Vardag


Jag blir galen på min Acer-laptop, som bara snurrar och snurrar. Wifi:n vill inte fungera och har nu försökt skriva ett blogginlägg i en hel timma! Så jag fick gå över till min stationära dator istället! Laptopen är dock inköpt 2015 och har väl sin livslängd, men jag vill ju tro att den ska hålla i 10 år till typ;)Så det blev en gammal bild på mig från min favoritplats!

Vet ni, dagarna och veckorna bara rusar på i en ofantlig hastighet och jag känner att jag mest är inne i en inte överdrivet glamorös vardag. Jag väntar väl in våren, som så många andra. Att påsken är nästa helg, har jag nästan inte ens hunnit reflektera över, mer än att jag vet att det innebär ledighet. Fasligt mycket på jobbet dock! Man hinner inte ens komma upp i 100% innan det rivstartar. Det får jag vara lite uppmärksam på! 

Jag är dock glad för att jag har kommit igång lite på gymmet. Mest blivit intervaller och kanske jag skulle kunna bära med mig springandet utomhus, nu när våren är på ingång. Jag är verkligen ingen löpare, men ibland känns det som att promenaderna inte räcker till, utan att jag har mer energi i omlopp som måste komma ut. Jag måste dock hitta nya bra skor till löpning i så fall. De jag har nu, har nog en alldeles för hård sula. 

Nej, nu ska jag hålla helg. Bloggen inspirerar inte mig så mycket just nu. Nästan börjat bli för mycket med alla sociala medier. Jag har till och med övervägt att gå ur både facebook och instagram, men då också insett att det skulle vara ganska trist. Jag får väl hitta en mellanlösning eller nåt. 

Önskar er en fin helg!

Kram 

PS: En lite speciell vecka överlag, då min fina pappa skulle fylla 73 år nu på söndag den 25 mars <3 <3 <3 <3 


 


[kommentera]