Hemmajobb och systersonbesök:)
Skriven Av den | under Vardag


God morgon!



Äntligen fredag, som man brukar säga varje fredag! Härligaste dagen på veckan enligt mig! Jag kämpar på med min stora utredning på jobbet och idag kommer jag att sitta hemma och skriva. Så himla smidigt att man kan få lov att göra det! Inte alltid lätt att fokusera på kontoret!

MEN idag är en lite speciell dag, eftersom min kära systerson ska komma och hälsa på från Skåne. Hans första tågresa till huvudstaden på egen hand. Killen börjar bli stor, 16 bast;) Lång som en flaggstång är han också. Så han kommer jag att möta upp under sena eftermiddagen på stationen. Tacos står på menyn ikväll. 



En gammal bild jag tog på Alex för en herrans massa år sen, känns det som! Stiliga pojk!

Men annars så har jag varit lite småkrasslig. Inget som har brutit ut, men som ligger där i bakgrunden och lurar. Kli i halsen, huvudvärk och trötthet, vilket har gjort att jag inte har vågat ta mig till gymmet. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle sakna att springa intervaller, men det gör jag. Så jag hoppas på att kunna ta mig dit snart. Jag gick i allafall in på Stadiums hemsida imorse och beställde ett par Nike löparskor som det var kampanj på. Hoppas nu dem passar fint, för jag vill börja jogga så smått nu när vårvärmen snart är på ingång;) Alltså, Skåne ska få 16 grader och sol i helgen. Stockholm ligger lite efter! 

Önskar er en fin helg! Jag ska ta en kopp kaffe till innan jag sätter igång.

Kram







 


[kommentera]