Fina Alex, staden och årsdagen!
Skriven Av den | under Vardag
Min finaste och bästa systerson var på besök förra helgen för första gången och det var så himla mysigt. Modiga killen som tåg tåget från Skåne till Stockholm på egen hand! Och en snygg skjorta på Dressman hittade han också! <3 Det var ganska molningt denna lördag, men så trevligt ändå. Det sorgliga var att det var årsdagen efter terrorattacken på Drottninggatan! Vilken tragedi! Varma och kärleksfulla tankar går givetvis till ALLA berörda!Vi strosade från Drottninggatan till Gamla stan och fikade glutenfritt på Under Kastanjen! Denna är ju en dröm för en glutenallergiker, som aldrig tidigare har kunnat unna sig prinsesstårta. Alex tog coca cola zero och en kanelbulle. Sen strosade vi lite till! Alex köpte nytt mobilskal och sen fastnade vi länge på Rituals och köpte parfymer och doftade på desto fler:-) innan vi slutligen åkte hem och vilade någon timme för att sen åka ut igen för att köpa mat. Dagen innan hade vi käkat tacos och nu var vi alla sugna på lite olika saker, så Alex tog sushi, Iman tog persiskt och jag tog lax. 

Stiliga killen! Någon bättre finns inte! Helgen gick ju alldeles för fort, men det kommer ju fler. Snart blir det systerdotter Themlas tur. 

Annars är det som vanligt mycket på jobb och massor att skriva. Idag var inte motivationen på topp, men sen kan den ju inte vara det heller alla dagar i veckan. Så idag bestämde jag mig för att ta det lite lugnt och imorgon blir det ett nytt skriv-race igen. Jag börjar se ett slut på denna långa utredning och ser fram emot helg och ledighet! 

Jag tog även en rask promenad efter jobbet idag. Måste upprätthålla motionen.

Hoppas ni mår fint! Jag säger hej svejs här och önskar er en fortsatt fin kväll.

KRAM
 


[kommentera]