ROMA
Apr 13  ROMA
Skriven Av den | under Vardag


Go kväll! Jobbade hemifrån idag, utredningen så gott som klar och har ätit gott och druckit ett glas vin och kom att tänka på att vi ganska snart åker till Rom!Jag var ju där själv förra sommaren och det var helt ljuvligt! Och fick sån lust att kika tillbaka på minnen därifrån.Erkänn att ni blir lite sugna på Rom? Jag blir i alla fall! ;-))

Ja, ljuvliga Rom. Får hålla till tåls med vardagen ett tag till, men samtidigt trivs jag mycket bra i Stockholms. Känns ju lite som utomlands även här. Vi kollade precis på en ny fransk film på Netlfix som hette "Jag är ingen lättfärdig man". Ganska speciell, men sevärd och rolig på sitt sätt. En mansgris vaknar upp i en värld styrd av kvinnor :-) haha se den!!! Såg också att Bonusfamiljen precis lagts till på Netflix! Se den med!!! Så himla sevärd. Fins 2 säsonger än så länge. 

Men annars idag har jag jobbat, tvättat några maskiner, dammsugit, handlat och fixat mat.  Fasen, vad jag har jobbet på, men fått massor gjort. Och imorgon SKA jag till gymmet. Saknar som sagt intervallerna och att få svettas lite och sen ska vi njura av det fina vädret.

Önskar er en fin helg! Kramar
 


[kommentera]