Måndag!
Apr 23  Måndag!
Skriven Av den | under Vardag


Ibland är det inte lätt att veta vad som är hönan och vad som är ägget.Trots att våren är här och ljuset att framför oss, så lyckades jag så klart bli sjuk och jag känner av pollen i luften med. Men jag känner tydligt att min kropp jobbar på högvarv, då min immunbrist visar sig i form av förkylningsblåsor, magkramper och eksem på händerna. Eksemen utbryter alltid efter lite stressigare perioder och det har minst sagt varit ganska stressigt på sistone och när lugnet infinner sig, så behöver jag återhämtning. Jag kan inte bara köra på ända in i kaklet. Det tror jag i och för sig att ingen kan, men att vi ändå envisas med att försöka överpröva våra kroppar genom att tro att vi är smartare. Jag tror också att jag kan ha reagerat på maten under planeringsdagarna, trots att det var glutenfritt. Buffér kan bland annat vara luriga. Men det är sånt jag aldrig kan veta till 100%. Då skulle jag behöva snabb-celiakitester hemma och det tror jag inet ens finns. De som säljs på apoteket, tror jag inte ett skvatt på, med tanke på att vissa får vänta 10 år på diagnos.

Och samtidigt så borras det runt överallt här hemma, då man i föreningen kommit på att ALLA balkonger ska saneras och sen ska det bytas fönster med. Så nu är alla möblerna från balkongen inne i lägenheten och det är rena labyrinten. 

Och detta inlägg går inte att avslutas utan att ha nämnt den begåvade Avicii! Jag blev så himla illa berörd av hans dödsbesked, för det är så in i helvetes onödigt att en kille i hans ålder ska behöva lämna jordelivet. Jag såg dokumentären! Vilken äcklig bransch. Han signalerade, ödmjukt och tydligt, att "detta kommer att ta död på mig", medan hans vänner och manager osv sjunker in i tysthet och låtsas som det regnar och istället försöker pracka på honom intervjuer direkt efter att han har blivit utsläppt från sjukhuset. Han kan knappt hålla ögonen öppna i bilen och han ser ut till att domna bort, medans man frågar honom "men tror du att du kan ta den där intervjun om en timme då?" Nä, fy fan! Det är så många skyldiga i ett sånt här dödsfall och ALLA visste att hans livsstil skulle ta död på honom. När parasiter upptäcker att de kan tjäna pengar på en så ung, begåvad och genialisk kille som Avicii och sedan bara fortsätter att pressa in konserter till förbannelse är sjukt äckligt och borde vara straffbart. Och när man samtidigt inte hindrar eller hjälper honom med att skippa den där alkoholen innan konserten. Och är man dessutom introvert, tilbakadragen och blyg så är risken ganska mycket större att man tar till flaskan, för att ens få livet att gå ihop. 

Image result for avicii

Källa: https://www.wsj.com/articles/avicii-electronic-dance-dj-and-producer-dies-at-28-1524252712

Det är bara så otroligt tragiskt, onödigt och sorgligt! Frukstansvärt! Vilken förlust! Men man vill minnas hans grymma musik, hans genialiska skapande, hans ödmjukhet och leende och hans signaturgest (för mig är det det;)), som han gör med fingarna här på bilden. Älskar det! 

<3 Rest In Peace <3

 


[kommentera]