Längtan efter ledighet och miljöombyte!
Skriven Av den | under Allmänt


Det är väl tur att man snart fyller 40, så man kan ta ledigt från jobb och dra till Rom:-)Och det bästa är att Iman följer med denna gången och vi ska bara njuta, uppleva och definitivt inte stressa what so ever. Längtar efter de goda glutenfria pizzorna, det goda vinet, de ljumma kvällarna och bara hela stämningen. Men vi är ju bortskämda med ljumma kvällar även i Sverige för tillfället. Man kan ju undra hur sommarvädret egentligen kommer att bli, när hettan slog till redan nu. Återstår att se!

Ganska mycket nu på jobb och veckan innan är fullsmockad, men men men solen skiner och även den stora sommarsemestern närnar sig och innan dess är det midsommar. Det råder balans mellan nöjen och plikter;)Har dock inget planerat inför sommaren ännu. Vi får se vad vi hittar på. När man har katt är det inte bara till att dra iväg. Igår fick kattvakten nycklarna. Rekommenderar citykattvakten i Stockholm. Väldigt engagerade och kattälskande tjejer.  Har anlitat dem en gång tidigare och fick fullt förtroende och var nöjd. Kommer och hälsar på kissen en gång om dagen med allt vad det innebär:)Lite Roma-people!

Vi har en oplanerad och vilsam helg framför oss. Katten letar efter skuggorna i lägenheten. Han har börjat krypa mer under sängen...hmm..måste nog vara för att där är mörkt och svalt. Har märkt att han blir väldigt trött i sol och värme. Inte konstigt med den pälsen! 

Ni får ha det gott i värmen, så hörs vi.

Glöm inte bort mamsen på söndag!

KRAM


 


[kommentera]