På gång igen!
Skriven Av den | under Allmänt


Det är skillnad att vakna upp en lördagsmorgon, när man varit igång i jobb under veckan. Det blir liksom mer markerat, att nu är det helg och man njuter lite mer på något vis. Nu har jag kommit igång på halvtid. Det är väldigt skönt, samtidigt som jag är vaksam på hur kroppen ska reagera. Men so far so good, dock har inte själva jobbet och tempot kommit igång riktigt ännu och det vet jag ju att det gör inom kort. Att jobba med utredningar på en barn -och ungdomsenhet inom socialtjänsten, är ju inte det lugnaste jobbet precis.

Annars har jag inga speciella planer för helgen, mer än att jag vet att jag måste ta mig ut på promander. Tänkte dock föreslå bio till Iman när han har vaknat. Alltid trevligt ju!Sen längtar man ju så klart efter det där rutinultraljudet, trots att det är lite nervöst samtidigt. Även om jag redan sett lilla bebisen från det att hen var 9 mm, så är det ju ändå rutinultraljudet som avslöjar den mesta informationen. Kön kommer vi att vilja veta, om det går att se förstås. Och det här med föräldrapenning verkar ju vara rena djungeln. Varför gör dem det så klöddigt? Vill dem att folk ska tabba sig på något vis och sen bli återbetalningsskyldiga! Jag börjar undra....

Men nu blir det i alla fall inte en extra kopp kaffe till, då man endast får dricka 2 koppar/dag som gravid, samt att jag tapat suget lite grann. Har precis kunnat börja dricka en liten kopp kaffe på morgonen och det stannar vi det, så jag ska ut på promenad istället.

Önskar er en skön lördag!!


 


[kommentera]