Snart halva tiden...
Skriven Av den | under Vardag


Titt ut!Då var det helg igen och vi är redan i mitten på oktober. Tiden går undan som bara den och julen närmar sig med stormsteg. Personligen tycker jag att julen är den mysigaste årstiden och decemeber den mysigaste vintermånaden. Älskar alla mysiga julslingor, klyschiga julfilmer, tända stearinljus, mörka myskvällar i soffan, varma drycker och glittrande, soliga snödagar. Vi får hoppas på en fin och vit jul.

Men det är ju inte bara julen som närmar sig med stormsteg, nu är jag snart halvvägs genom graviditeten. Herregud vad det går undan. Jag är inte jättestor ännu, men det är ju så himla individuellt det där, beroende bla på hur livmodern ligger, om man är kort eler lång, tjock eller smal, förstföderska eller ej. Huvudsaken är att bebisen växer som den ska. Jag har ju fått en del extra ultraljud och kommer även gå på ett extra i nästa vecka, några dagar innan själva rutinultraljudet. Jag gjorde ett senast i v. 16 och då var bebisen väldigt aktiv. Märkligt att titta på något så aktivt och så känner man nada rörelser i magen:P men det kommer ju senare.

Jag har redan införskaffat en hel del bebisutrustning, både nytt och begagnat. Bla kläder, babygym, babynest, barnvagn, åkpåse och babyskydd har jag på G. Skönt att inte vara ute i sista minuten, särskilt när man vet att man blir större och tyngre. Jag har valt att inte försöka vara så där obehagligt skrockfull och istället köpt saker när det har känts rätt helt enkelt. 

Eftersom jag var ledig i torsdags, så kändes gårdagen som en måndag och helt plötsligt var det helg, så jag har inte ens funderat över vad som händer denna helgen. Men vädret är fint och det blir absolut en promenad och vi borde städa lite här hemma. Så fort solen kommer fram, så gör sig dammet väldigt påmint. Fattar inte var allt kommer ifrån och hur snabbt det bildas, men det är jag säkert inte ensam om att tycka!

Önskar er en skön helg! 


[kommentera]