förra
Lite om livet! 
nästa
Det vackra utanför dörren!
hem 

...synd att gå till spillo.....
Skriven Av den | under Vardag


Idag är det redan andra advent! Tiden rusar på!Lusten att uppdatera är inte så jättestor, men sen betalar jag ju varje månad för att kunna ha kvar min blogg och tyckte det vore trist om både tid och pengar bara tickar på, så ville inte att det skulle gå till spillo. Det kan ju vara en motivationsfaktor i sig, när motivationen inte är så hög;) gäller att ta tag i varje halmstrå. 

Graviditeten tickar på och tröttheten likaså. Har fått järnbrist och har svårt att få i mig järn, så det har inte stigit så mycket sen senaste blodprovet. Men nu har jag blivit tipsad om andra järntabletter, så jag får ge det en chans och hoppas på att det hjälper. Tar ju ett tag för kroppen att bygga upp järndipåerna igen. Men tröttheten är förlamande. Sover varje eftermiddag, som ett litet barn:-)

 

Min läkare ville heltidssjukskriva mig redan i förra veckan, men jag envisades med att försöka på halvtid iaf till jul, men jag känner nu att min läkare hade rätt. Eftersom jag är 40, så är ju dessutom en högriskpatient. Varför stressa kroppen ytterligare, när jag samtidigt har ett liv i mig som växer och denna tiden är verkligen dyrbar. Den kanske aldrig kommer tillbaka, så jag får nog dämpa ner min envishet och lyssna på läkaren. Jag jobbar ju som 100% fast på 50%, det är ju lika mycket att göra och mitt jobb är inte stressfritt precis. Min farhåga har väl mest varit att jag ska känna mig alltför isolerad och att jag fastnar här i lägenheten med min trötthet haha, när jag samtidigt måste tvinga mig att komma ut, men jag får väl planera några lätta aktiviteter att ta mig ut ändå. Detta är förresten gamla vinterbilder, tagna för något år sedan. Alla årstider har sin tjusning.

Annars rullar vardagen på här hemma. Iman kämpar på med att jobba sina nätter och igår hade vi ett litet julbord hemma, bara vi två. Väldigt mysigt! Det bästa är ju alla resterna. Så imorse blev det glutenfritt vörtböd med rödbetssallad och hemmagjorda köttbullar. Mums! 

Nej, nu måste jag strukturera dagen lite, så att jag inte bara fastnar i soffan;) har nog tittat på alla glöttiga julfilmer som finns på netflix vid detta laget, men har endast känt för lättsamma filmer eller riktigt spännande thrillerfilmer. 

Hoppas att ni alla mår fint, äter gott och njuter av december!

Stor Julkram!


 ditt namn*

epostadress*

tillåt kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div> <a> <img>

verifikations kod*